L’OCCITANE: prenovljena kolekcija za nego telesa

L’OCCITANE predstavlja prenovljeno kolekcijo za nego telesa Potonika.

Sredozemska legenda pripoveduje zgodbo o čudoviti nimfi Paeoniji, ki so ji bogovi vneto dvorili, zato jo je ljubosumna boginja spremenila v rožo s tisočerimi cvetnimi lističi – potoniko. Ta razkošna cvetlica, simbol lepote in ženstvenosti, vsako pomlad uprizori osupljivo predstavo čudovitih barvnih odtenkov in prefinjenih dišav, ki razsvetlijo naravo.

NASLOVKA

L’OCCITANE je bogato cvetno avro potonike iz departmaja Drôme na jugu Francije ujel v prefinjeno dišavo, zaznamovano z zeleno svežino, ki povezuje negovalne izdelke za telo iz kolekcije Potonika. Le-ti bodo v trgovinah L’OCCITANE na voljo od 23. aprila, že sedaj pa si jih lahko ogledate v galeriji spodaj.

V srcu departmaja Drôme se čas ustavi, ko zacveti potonika. V L'OCCITANOVI dišavi Eau de Toilette Pivoine Flora je ujet minljivi trenutek, ko potonika nima več popkov, cvetovi pa se še niso razprli. V tem čarobnem trenutku se vse spremeni. Sveže zelene note prepuščajo dišavo mehkim cvetličnim akordom.
L'OCCITANOVO novo Dvofazno olje za kopel Potonika spremeni vodo v dišavno kopel, ki zmehča kožo in jo odišavi s prefinjeno zeleno-cvetno dišavo, ki so jo navdihnile cvetoče potonike. Odišavljeno olje vsebuje izvleček iz potonike iz departmaja Drôme v Franciji.
L'OCCITANOV Gel za prhanje Potonika, ki vsebuje izvleček iz potonike iz departmaja Drôme v Franciji, se spremeni v lahkotno peno, ki nežno očisti telo. Kožo odišavi s prefinjeno zeleno-cvetno dišavo, ki so jo navdihnile cvetoče potonike.
L'OCCITANOVA Krema za roke Potonika je tako nežna kot potonikini cvetni listi. Negovalna formula pomaga zmehčati in nahraniti kožo zahvaljujoč karitejevemu maslu. Roke odišavi s prefinjeno zeleno-cvetno dišavo, ki so jo navdihnile cvetoče potonike. Odišavljena krema vsebuje izvleček iz potonike iz departmaja Drôme v Franciji.
L'OCCITANOVO Lepotilno mleko za telo Potonika, obogateno s karitejevim maslom, vlaži in mehča kožo. Lahka in tekoča tekstura se hitro vpije in kožo odišavi s prefinjeno zeleno-cvetno dišavo, ki so jo navdihnile cvetoče potonike. Odišavljeno mleko vsebuje izvleček iz potonike iz departmaja Drôme v Franciji.
L'OCCITANOVO Toaletno milo Potonika nežno očisti roke in telo. Kožo odišavi s prefinjeno zeleno-cvetno dišavo, ki so jo navdihnile cvetoče potonike. Odišavljeno milo vsebuje izvleček iz potonike iz departmaja Drôme v Franciji.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri