Madonna priznala razmerje

MADONNA

Foto: Getty

Kontroverzna Madonna (56) je nedavno javno priznala, da je imela leta 1994 razmerje z danes preminulim raperjem Tupacom Shakurjem. O samem odnosu z legendarnim glasbenikom ni povedala veliko, dejala je le, da je takrat vplival na njeno neprimerno obnašanje na televizijskih oddajah. Njuno skrivnostno razmerje se je sicer začelo in tudi hitro končalo le dve leti, preden so enega najbolj vplivnih raperjev na svetu, za katerega so nekateri še vedno prepričani, da nekje živi, v Las Vegasu večkrat ustrelili, zaradi česar je šest dni zatem tudi umrl.

Madonna, ki naj bi bila trenutno samska, ima sicer kar pestro zgodovino partnerjev. Poleg tega, da je bila štiri leta poročena s Pean Pennom in pozneje osem let z Guyem Ritchiejem, jo povezujejo še s številnimi drugimi moškimi in tudi ženskami. V razmerju je bila, denimo, s politikom Johnom Kennedyem mlajšim, igralcem in producentom Warrenom Beattyjem, raperjem Vanillo Iceom, Guyem Ritchiejem, Alexom Rodriguezom, modelom Tonyem Wardom, mnogi pa so prepričani, da je ljubimkala tudi z legendo popa, Michaelom Jacksonom. No, zvezdnica se je očitno le nekoliko umirila in posvetila svojim štirim otrokom, ko pa bo spet začela hoditi na zmenke, bo verjetno izbrala mlajšega moškega, saj jo ti, kot je povedala za tujo televizijsko hišo, zelo privlačijo.

Več o njunem odnosu s Tupacom pa na posnetku spodaj …

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri