Matjaž Kumelj predstavlja poletno uspešnico Naj le traja!

Matjaž Kumelj, ki ga poznamo kot enega izmed tekmovalcev šova Znan obraz ima svoj glas, nekdanjega Mistra Universe, manekena in radijskega voditelja, še vedno pa navdušuje tudi v eni izmed glavnih vlog muzikala ‘Mamma mia’, predstavlja nalezljivo poletno uspešnico Naj le traja, ki jo povezujejo ritmi reggaetona, za ščepec eksotike pa pripomore tudi refren v španščini, ki ga je Matjaž odpel skupaj z vokalistom Anthonyjem Icuagujem.

Za glasbo je znova poskrbel odlični Krešimir Tomec, ki je melodijo podkrepil z moderno glasbeno podlago, ki kot vedno preseneča z energičnim aranžmajem, besedilo pa je nastalo pod peresom Roka Lunačka, ki je odlično ujel pridih poletja in ljubezni, za katero si želimo, da bi trajala. Matjaž Kumelj tako v svoj življenjepis dodaja še eno avtorsko skladbo in dokazuje, da je glasba njegova prva ljubezen. Njegova balada Kemija, katero je s svojimi spremljevalnimi vokali začinila tudi Alenka Godec, je izšla pred dobrim letom dni; z Alenko pa sta že pri naslednji skladbi sodelovala v duetu Kako, zakaj?. Aprila smo ga nazadnje lahko gledali in poslušali na Slovenski popevki, kjer je prepričal s pesmijo Po svoji poti.

“Vedno sem si želel živahno poletno pesem, ki bi v prvi vrsti prepričala mene. S Krešimirjem sva zasnovala pesem in ustvarila demo posnetek, ki je že konkretno dišal po poletju. Takoj sem vedel, da jo želim posneti. Preko prijateljskih vezi se je k projektu pridružil še odličen vokalist Anthony Icuagu, s katerim sva del pesmi zapela tudi v španskem jeziku. Takoj sem vedel, da je to to in si sodelovanje štejem v čast,” pripoveduje postavni Novomeščan, ki je za pesem pripravil tudi videospot. Zanj si je sposodil kar videoposnetek, ki ga je na svojem potovanju po Baliju z dekletom Leo posnel njegov nekdanji glasbeni kolega Grega Kralj, član zasedbe All4Play. “Uživajte v ogledu!” pravi Matjaž in Grazia se mu pridružuje.

Foto: www.matjazkumelj.com

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri