MAX&Co. misija: Naj bo vsak dan nekaj posebnega


MAX&Co. misija je vsak dan narediti v nekaj posebnega in izjemnega. Ta etos je v samem središču blagovne znamke. Poznano in pričakovano enostavno spreobrača v nekaj senzacionalnega.

Občutka, ko se počutimo nekaj posebnega, ne bi smeli hraniti le za posebne priložnosti. Sodobna ženska se mora vsak dan v svoji koži počutiti izjemno. V modnem svetu je ponedeljkovo jutro pred službo lahko prav tako zabavno kot zabava v soboto zvečer. Zakaj ne bi bil vsak dan izjemen? MAX&Co. verjame, da je lahko. Nikjer ni tega moč videti jasneje kot pri oblekah: praktični, zapeljujoči in nosljivi modni kosi, ki niso prav nič dolgočasni.
Kolekcija pomlad-poletje 2018 je odlična kombinacija ustvarjalnosti in pragmatičnosti, zabave in praktičnosti, izvirnosti in klasike – to so prednosti, ki definirajo vsestransko MAX&Co. žensko. MAX&Co. slogan “Extraordinary everyday” (ali počutiti se nekaj izjemnega vsak dan) je odlično ujet v kolekciji pomlad-poletje 2018. Ključni kosi so dobili nove dimenzije in razsežnosti, kar se kaže v močnih potiskih, luksuznih odtenkih, z besedo v sloganih in s premišljenimi detajli. Takšni modni kosi sodijo v garderobo vsake sodobne ženske.
Charlotte Wales je v objektiv ujela Johanno Defant, Barboro Podzimkovo in Jessico Picton-Warlow, ki dokazujejo, da je omejitev le nebo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri