Na obisku v prvi slovenski KFC restavraciji

Najokusnejši sveži piščanec na svetu, ki temelji na 70 let starem originalnem receptu.

 

10. januarja so predstavniki KFC v družbi slovenskih novinarjev in vabljenih gostov preizkusili najbolj sveže jedi prve KFC restavracije v Sloveniji, ki se nahaja na avtocestnem počivališču Dobrenje vzhod, na odseku Šentilj–Maribor, v bližini meje z Avstrijo. Boštjan Klun je goste ponesel v zgodbo legendarnega Colonela Harlanda Davida Sandersa in jim razkril skrivnosti KFC kuhinje, tj. način priprave najbolj svežega in okusnega piščanca na svetu. Na druženju je toplo dobrodošlico KFC-ju zaželel tudi župan Občine Pesnica, g. Venčeslav Senekovič.

 

Boštjan Klun nas je popeljal skozi medijsko pokušino v KFC restavraciji.

 

Regionalni direktor AmRest odgovoren za slovenski in hrvaški trg Istvan Kormendi je ob medijski pokušini povedal: “KFC Dobrenje je naša prva restavracija v Sloveniji, zagotovo pa načrtujemo širitev tudi na druge lokacije. Cilj je vsekakor postati prva izbira Slovencev za priložnostne obroke s sveže paniranim, hrustljavim piščancem.”
V nadaljevanju je potrdil, da je KFC v lokalnem okolju odprl kar 35 novih delovnih mest, obenem pa si želijo plodnega sodelovanja z lokalno skupnostjo: “AmRest je največji upravljavec restavracij v Srednji in Vzhodni Evropi, v Sloveniji pa smo prevzeli vlogo ekskluzivnega distributerja za KFC restavracije. V svojem portfelju trenutno beležimo 1500 restavracij s hitro prehrano, restavracij za priložnostno prehranjevanje in kavarn, od Španije pa vse do Kitajske. V tem oziru verjamemo, da je še veliko prostora za širitev tudi v Sloveniji.”

Pokušina KFC dobrot je bila izjemno dobro obiskana.

 

Gostje so z zanimanjem prisluhnili tudi zgodbi Colonela Sandersa, ki je ob odprtju svoje prve majhne restavracije imel zgolj svoj edinstveni recept in vero v uspeh. Boštjan Klun je doživeto predstavil čare priprave najokusnejšega svežega piščanca na svetu, ki temelji na 70 let starem originalnem receptu. V povsem sveži restavraciji so tako gostje preverili, kako v KFC kuhinji poteka priprava najznačilnejših KFC jedi, med drugim piščanca Kentucky, hrustljavih perutničk Hot & Spicy Wings ali sendviča Zinger, ki so ga pred kratkim poslali celo v vesolje. Na lastne oči so se lahko prepričali v svežino KFC sestavin, kjer piščančje meso dobavljajo v restavracije od 2- do 3-krat tedensko, nato ga lastnoročno panirajo in pripravijo v restavracijski kuhinji. Sledila je le še degustacija hrustljavega piščanca, postreženega v ikonični KFC košari.

 

V zaodrju najbolj sveže KFC kuhinje.

 

*KFC restavracijo lahko obiščete vsak dan med 08.00 in 22.00, v nedeljo med 12.00 in 20.00. Odpiralni čas med prazniki preverite na spletni strani.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri