Madonna razmišlja o avtobiografiji

vp

Foto: Getty

Pop diva Madonna (56) pravi, da bi rada napisala avtobiografijo, GRAZIA pa se že veseli, da bomo končno izvedeli vse skrivnosti njenega razvpitega življenja. Zvezdnica je sicer že objavila knjigo Sex, polno erotične vsebine, in nekaj knjig za otroke, zdaj pa je očitno napočil čas, ko bo ubesedila svojo zgodbo.

„Gotovo bom enkrat napisala avtobiografijo,“ je nedavno povedala v enem izmed radijskih intervjujev in dodala: „Moji glasbeni albumi so le del mojega življenja. Če bi napisala svojo knjigo, bi začela čisto na začetku in to je popolnoma drugo področje. Povedati imam zares veliko zanimivih zgodb …“ In glede na to, da so avtobiografijo že ‘napisali’ tudi Miley Cyrus, Justin Bieber in celo Joey Essex, verjamemo, da bo ta res polna nepozabnih življenjskih zgodb. Zanimivo bi bilo, denimo, brati o njenem ljubezenskem življenju. Pri 26 letih se je poročila z igralcem Seanom Pennom, s katerim sta se razšla štiri leta pozneje po nenavadnem incidentu, ko naj bi jo Sean privezal na stol za devet ur in jo tudi fizično napadel. Sledilo je 11-mesečno razmerje z igralcem Warrenom Beattyjem, potem se je ‘zgodil’ še Guy Ritchie, 10 let mlajši režiser filma Lock, Stock & Two Smoking Barrels, s katerim sta se leta 2000 poročila na škotskem gradu, na poroki pa so bile tudi Stella McCartney, Gwyneth Paltrow in Claudia Schiffer. Ta zakon se je končal leta 2008, Madonna pa nas še vedno preseneča – z zanimivimi odrskimi nastopi, kontroverznimi stylingi in iskrenostjo.  Morda bi v avtobiografiji zapisala tudi kaj o sporu z Gwyneth Paltrow ali Demi More, ko naj bi se po tem, ko sta se Kutcher in Demi razšla, Madonna spečala s slednjim. In to je morda le odstotek njenega razburljivega življenja … „Ubesedila bi zgodbe, ki so me navdihnile. Zgodbe, ki se mi zdijo vredne objave in s katerimi bi se lahko ljudje poistovetili. Mislim, da sem dobra pripovedovalka zgodb – tako bi se tudi opisala kot človek,“ je še dodala zvezdnica.

Ni kaj, mi že komaj čakamo, da Madge prime za pisalo … Pa vi? Do takrat pa si oglejte njen zadnji večji nastop v živo, duet s Taylor Swift na iHeartRadio Music Awards.

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri