Vabljeni na druženje z Rebeko Dremelj!
>

Na velika platna prihaja akcijski triler 24 UR DO SMRTI

 

Ethan Hawke, ki nam je sicer najbolj znan po vlogah v (romantičnih) dramah (Pred zoro, 1995; Pred mrakom, 2004; Fantovska leta, 2014), nas bo tokrat presenetil v vlogi plačanca Travisa Conrada, ki ga okoliščine pripeljejo do tega, da ima za izvršitev svoje naloge le en sam dan časa.

 

Medtem ko nekdanji vojak Travis Conrad (Ethan Hawke) žaluje po smrti žene in sina, se nanj s ponudbo, ki je ne more zavrniti, obrne prijatelj iz vojaških vrst Jim Morrow (Paul Anderson), ki zdaj dela za skrivno vojaško organizacijo Red Mountain. Conrad postane plačani morilec, vendar se situacija zaplete, ko ga, ravno ko locira tarčo, ustreli in ubije enako izurjena agentka Interpola Lin Bisset (Xu Qin). Ko je že videti, da je vsega konec, se zbudi v operacijski dvorani, kjer njegovo telo s pomočjo visoko tehnološkega medicinskega postopka za 24 ur obudijo nazaj v življenje. Conrad ima zdaj ravno dovolj časa, da izvede nalogo …
Akcijski triler bo v naših kinematografih na sporedu od 30. novembra (premiera: 9. november ob 20. uri v Koloseju Ljubljana).

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri