NAMA poskrbela za navdihujoč večer

Aleš Čakš, odgovorni urednik časopisa Finance TRENDI, oblikovalka Maja Štamol in Marko Dobrilovič, krajinski arhitekt.

 

V NAMI, ki ves čas sledi svetovnim modnim in trgovskim smernicam, so se v koraku s časom lotili tudi zadnje prenove. Prenovljene prostore so na stežaj odprli povabljenim gostim, med katerimi sta bila tudi simpatična Tjaša Kokalj Jerala, obraz kampanje V centru navdiha, ter priljubljeni voditelj in model David Urankar.

V NAMI so pripravili navdihujoč večer, prepleten s svetovnimi modnimi smernicami in vrhunskimi kulinaričnimi užitki. V 1. nadstropju z žensko modo so navdihovale žive lutke. V 3. nadstropju, v katerem kraljuje zapeljivo žensko perilo, so bili obiskovalci priča plesno-modni reviji na drogovih, medtem ko je v 5. nadstropju za nepozaben spomin poskrbela soba iluzij. Za razvajanje brbončic je skrbel vrhunski kuhar in zmagovalec šova MasterChef Slovenija 2016 Darko Klemen. Dogodka so se udeležili mnogi znani Slovenci, med katerimi so bili Tjaša Kokalj Jerala, obraz NAMINE kampanje V centru navdiha, David Urankar, ki je povezoval prireditev, modna ikona Jožica Brodarič, oblikovalka Maja Štamol, modna novinarka in urednica Hermina Kovačič, modni navdušenki Nika Veger in Živa Rogelj, televizijska voditeljica Špela Močnik, voditelj Boštjan Klun in mnogi drugi.

Mateja Erman, članica uprave NAME, in Zlata Zavašnik, direktorica ter ustanoviteljica podjetja in blagovne znamke moških oblačil Sens.

 

Med gosti je bila tudi Nika Veger, vizažistka in slovenska lepotna blogerka.

 

Modna ikona Jožica Brodarič.

 

Povezovalec večera David Urankar.

 

Simona Kozjek, predsednica uprave Name, in Mateja Erman, članica uprave.

 

Tjaša Kokalj Jerala, obraz kampanje V centru navdiha, je na dogodek prišla v družbi prijateljice Katje Klavora.

 

Za razvajanje brbončic je poskrbel zmagovalec šova MasterChef Slovenija 2016 Darko Klemen v družbi igralca in komika Luke Korenčiča.

 

 

Foto: Katja Kodba

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri