Natečaj “Poletne zgodbe” z glavno nagrado v vrednosti 10.000 EUR

Poletne dogodivščine in nepozabne vragolije so tisti trenutki in zgodbe, ki jih boste letos poleti lovili v svoj fotografski objektiv. Razlog za to je fotografski natečaj, ki ga organizira družba Canon CEE. Natečaj je namenjen vsem prebivalcem Slovenije, starim 18 let in več, ki bodo svojo prijavo oddali na spletni strani www.canon.si/summerstories. Sodelujete lahko tako, da oddate svojo najljubšo fotografijo, v katero ste zajeli svojo poletno zgodbo, in poleg zapišete spremno besedilo, ki povzema vašo poletno zgodbo v največ 750 znakih. Pri tem bosta glavno vlogo pri odločitvi o najboljših fotografijah in zmagovalcu igrala tako fotografija kot tudi njen opis. Zmagovalec bo v okviru natečaja prejel vavčer za potovanje v vrednosti 10.000 evrov po lastni izbiri, s seboj pa bo lahko povabil eno ali več oseb v okviru te skupne vrednosti potovanja.

Žirija in obraza nagradnega natečaja »Poletne zgodbe« sta simpatični znani Slovenki, ki jima fotografija pomeni veliko, ne le s poslovnega vidika, temveč tudi z osebnega. Obe se zavedata, kako pomembna je pri širjenju njunega dela kakovostna fotografija, čeprav nobena od njiju ni profesionalna fotografinja. To sta pop pevka Alya in lepotna blogerka Ajda Sitar. Obe se velikokrat znajdeta tako pred Canonovimi objektivi kakor tudi za njimi. V okviru natečaja bosta delili svoje poletne zgodbe in pomagali izbrati zmagovalca kot žirantki. V neodvisni žiriji bo tudi predstavnik družbe Canon.

30 najboljših fotografij, vključno z zmagovalcem po izboru neodvisne žirije, bo razstavljenih na javni zunanji galeriji v drugi polovici septembra, razstava pa bo trajala mesec dni.

Natečaj se je začel 10. julija 2017 ob 9.00, zaključek natečaja pa bo 20. avgusta 2017 ob 23.59. Vse ostale podrobnosti so opredeljene v pravilih, ki jih najdete na spletni strani www.canon.si/summerstories.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri