Nega za občutljiv predel okrog oči

IB_S_BASIC_COPYRIGHT =Draženje na občutljivem predelu okrog oči je vedno bolj pogosto zaradi občasnih dejavnikov, kot so mraz, veter, delo na računalniku, onesnaženost zraka, uporaba kontaktnih leč, pa tudi nagnjenost k alergijskim reakcijam in stranski učinki zdravil. Občasno draženje zaradi okolja in uporabe kontaktnih leč se izraža kot solzne oči, izsušenost, ščemenje in napetost. Neprijeten občutek povzroči mehansko draženje, kot sta drgnjenje in brisanje, kar lahko vodi v pojav rdečine, zabuhlosti in vnetja. Človek z občasno razdraženo kožo si oči menca do 15-krat dnevno. Resnejši simptomi so vidni, ko govorimo o draženju zaradi alergij in stranskih učinkov zdravil: neprijeten občutek suhosti, ščemenje in solzne oči prav tako privedejo do mehanskega draženja in vnetja, vendar se v tem primeru mehanske reakcije ponavljajo in tako povzročijo ponovno vnetje. Človek si oči menca tudi do 150-krat dnevno.

Letos znamka La Roche-Posay predstavlja inovativno nego za zelo občutljiv predel okrog oči:

TOLERIANE ULTRA CONTOUR YEUX intenzivna pomirjajoča nega za občutljiv predel okrog oči zmanjša občutek neugodja, srbečico in rdečino. Patentiran kompleks aktivnih sestavin (neurosensin, niacinamid in termalna voda La Roche-Posay) pomiri, zaščiti in zmanjšuje občutek neugodja. Prilagojena formula in hermetično zaprta embalaža poskrbita, da koža na občutljivem predelu okrog oči optimalno prenaša izdelek: formula ne vsebuje konzervansov, parabenov, dišav, alkohola, barvil in lanolina. Vlažilna, sveža in zelo lahka tekstura se zlahka razmaže in se hitro vpije, La Roche-Posay pa je razvil tudi posebno tehniko nanosa, ki zmanjša trenje. Izdelek zagotavlja tudi dolgotrajne rezultate: pod oftalmološkim nadzorom je bilo klinično dokazano, da se občutno zmanjšata razdraženost in zabuhlost.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri