Neisha z novo skladbo Bežim

Tretja pesem z Neishinega novega albuma Vrhovi nosi naslov Bežim in nas bo po Neishinih besedah elegantno popeljala v jesen, saj gre za zelo močno balado.

Navdih za skladbo je Neisha dobila med svojim zadnjim obiskom Kitajske in besedilo napisala v angleškem jeziku z naslovom See You in Beijing, zato se je slovensko besedilo naslonilo na besedico bežim, ki je fonetično zelo blizu angleškemu poimenovanju mesta Peking. Verzija, ki jo lahko slišite v novem videospotu, je tako že tretja različica skladbe, kar Neisha pojasnjuje: “Najpomembnejša mi je emocija vokala in pilim zadevo tako dolgo, da lahko rečem, da zadane tisto, kar sem si želela. Prava čustva, zrela in iskrena, zlita na papir in ovekovečena v notah.”

Načrte za snemanje videospota, ki ga je posnela v sodelovanju z Maag Production, jim je prekrižalo slabo vreme, kar pa sploh ni bilo tako slabo, saj se je ponudila možnost za snemanje v notranjosti dvorca Petrovce. Neisha je dvorec krstila, saj je bila prva, ki je snemala v njem, in je navdušena nad njegovo fotogeničnostjo izjavila: “Mislim, da nama je z Markom več kot le uspelo ujeti emocijo pesmi tudi v sliki.” Ker se, kot sama pravi, popularno glasbo konzumira ne samo skozi ušesa temveč tudi skozi oči, si oglejte njen nov videospot.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri