Sodelujte v nagradni igri
GRAZIA BEAUTY AWARDS 2018
>

Neishini Vrhovi v latino preobleki

Že vso pomlad nas navdušuje Neishina Skladba Vrhovi, a to poletje nas bo grela latino različica skladbe s španskim podnaslovom Llevamé. Ta, poletna salsa različica skladbe, je nastala v sodelovanju z Arielom Cubrío, v njej pa se v temperamentih ritmih prepletata melodična španščina in nam razumljivejša slovenščina.

Neisha je Vrhove Arielu pokazala veliko preden je skladba doživela velik uspeh in postala vseprisotna na vsaki radijski postaji, saj je bila ravno sredi priprav na izid novega albuma, ko jo je Ariel kontaktiral in jo povabil k skupnemu ustvarjanju. Na vprašanje, zakaj ravno Vrhove, pa Neisha odgovarja: “Ker je ena lepših pesmi, kar sem jih napisala in jo z užitkom prav vsakič odpojem, in zato, ker so mi dali zopet veter v krila in zaznamovali zadnje obdobje.”

Ariel Cubría, ki je skladbi dodal vročo kubansko salso, je vrhunski glasbenik, čigar glasba je preplet najrazličnejših zvrsti, od jazza, popa, rocka do bolera in čisto prave lokalne kubanske glasbe. Glasbo je ustvarjal na rodni Cubi, v Madridu, Buenos Airesu in v Ljubljani. V Sloveniji je ustanovil dve zasedbi Latintent in Vivaracha ter sodeloval s številnimi domačimi glasbeniki, med njimi tudi z Vladom Kreslinom in Tinkaro Kovač.

Skladba je izšla samo digitalno, zato je na novem albumu ne boste našli, lahko pa jo poslušate in si hkrati ogledate tudi najnovejši spot na spodnji povezavi.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri