Nina Pušlar predstavlja video za skladbo Za vedno!

Nina Pušlar velja za neustavljivo glasbenico in pevko, ki je z dušo in telesom predana svojemu delu in poslanstvu. Ne samo, da je v tem času od februarja do aprila imela z bandom zelo lepe koncerte in odličen odziv publike v Mengšu, Kranju, Tolminu, na karnevalskem Ptuju, v Ravnah na Koroškem, Postojni, Semiču, Kopru, Leskovcu pri Pragerskem, Zagorju in Šoštanju. Z ekipo ji je 17. marca v Mariboru na dobrodelnem koncertu v prelepem SNG-ju uspelo ustanoviti lastno fundacijo. Poimenovala jo je prav po lanskem dobrodelnem koncertu – NASMEH ZA ŽIVLJENJE.

Nina, ki smo jo v jesenskem času poslušali v oglasih za Lidl Slovenija s skladbo To mi je všeč, zdaj pa z malih ekranov odmeva pesem Za vedno, je za istoimensko skladbo posnela tudi videospot. Priljubljena pevka tako prvič v svoji dvanajstletni karieri hkrati z novo pesmijo predstavlja tudi novi videospot, s čimer se ji je izpolnila dolgoletna želja. V spotu, ki ga je režiral legendarni slovenski režiser Ven Jemeršić, so se ji pridružili mladi igralci, Ylenia Mahnič, Tine Ugrin in Žan Kos, k sodelovanju pa je povabila tudi ekipo Lidla Slovenije in kolege iz muzikala Cvetje v jeseni, in sicer Alenko Kozolc Gregurić in Damijana Perneta, ki ju poznamo iz uspešnice TV Dober Dan, Nives Mikulin in Ambroža Kvartiča.

Še nekaj o Nininih planih in njihovem odličnem začetku. Svoje koncerte po kulturnih domovih, ki jih z bandom že četrto leto igra pod sloganom #malodrugace, bo letos oplemenitila s koncerti po slovenskih gradovih! Zanje si je omislila slogan #podmilimnebom in začetek bo fenomenalen, saj jo v soboto, 27. maja, gosti dvorišče prelepega škofjeloškega gradu. Več o samem koncertu tukaj, vstopnice pa lahko kupite prek portala mojekarte.si in v turističnem društvu v Šk. Loki.

Foto: Nina Pušlar FB

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri