NOLINSKI PARISLe nekaj korakov od znamenitega muzeja Le Louvre, Palais Royal in pariške Opere se nahaja pravi hotelski biser – Nolinski Paris.

Moderen dizajn v kombinaciji s pravim, francoskim pariškim duhom izpod rok Jeana Louisa Deniota prepleta minimalizem, z močnimi udarnimi elementi, poudarkom na detajlih in eklektičnim, a hkrati sofisticiranim in romantičnim pridihom. V šestih nadstropjih se skrivajo popolno opremljene sobe in suite, vsaka s svojo barvno shemo, katerim pa je seveda vsem skupno udobje z neoklasicističnim pridihom.
Posebnost hotela je zagotovo njegov spa, Spa Nolinski by La Colliene, ki v samem osrčju francoske prestolnice s številnimi lepotnimi tretmaji ponuja popolno relaksacijo in sprostitev.
Seveda, kot se za Francijo spodobi, ne moremo mimo gurmanskih užitkov, ki jih hotel ponuja v dveh restavracijah. Brasserie Rejane pooseblja klasično francosko “brasserie” z nekoliko bolj modernim pridihom. Klasični zajtrk z rogljičkom in kavo, postanek med mestnim pohajkovanjem ali večerja, menu Brasserie Rejane bo zadovoljil še tako zahtevnega gosta. Za hrano na poti pa bo poskrbel Rej, delikatesa, ki v svoji ponudbi zajema vrhunsko pripravljene “take-away” jedi, narejene iz lokalnih, domačih proizvodov!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spletna stran: http://nolinskiparis.com/?lang=en

Naslov:
Nolinski Paris
16 avenue de l’Opéra
75001 Paris, France
Tel: +33 (0) 1 42 86 10 10

Besedilo: Tesa Jurjaševič

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri