Otrok in poroka?

Liy Tyler (37) je minuli mesec drugič postala mama, vse glasnejše pa so tudi govorice, da bosta s partnerjem Davom Gardnerjem kmalu stopila pred oltar. Igralko so namreč že večkrat opazili z velikim novim prstanom, ki se sveti s prstanca. Novopečena mamica torej uživa življenje, roko novorojenčka, ki sta ga z Davom poimenovala Gene, pa je že objavila na svojem instagram profilu.

Screenshot_2015-03-05-17-47-53_1

(Foto: instagram)

 

Liy je bila sicer zadovoljna nosečnica. Za medije je povedala, da je v tem obdobju postala tudi boljša mama devetletnemu Milu, ki se je rodil v njenem prvem zakonu. Nad nosečnostjo in svojo novo postavo pa je bila celo tako navdušena, da se jo je odločila ovekovečiti na platnu. Pozirala je prijateljici in slikarki Jemimi Kirke, pred tem pa v spodnjem perilu posnela še selfie za vse oboževalce.

LIV_3 LIV_2

Foto: instagram

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri