Nov način čiščenja kože

Čiščenje občutljive kože obraza je prvi korak, ki ga ne smemo izpustiti, če želimo doseči idealno kožo. Letos Vichy predstavlja prenovljeno linijo Purete Thermale, s katero se vsakdanji obred čiščenja obraza spremeni v pravi občutek ugodja – med čiščenjem in po njem.

Linija vsebuje dve novosti: Purete Thermale micelarno olje za čiščenje obraza, ki neguje kožo in se ob stiku z vodo spremeni v mleko za učinkovito odstranjevanje ličil z obraza in oči, in novi Purete Thermale osvežilni gel za odstranjevanje nečistoč z obraza, ki zagotavlja takojšen občutek svežine. Linija Purete Thermale predstavlja idealne izdelke za čiščenje za vse tipe kože, tudi za občutljivo.

Vichyjeva študija

Da bi bolje razumeli pričakovanja žensk glede čiščenja občutljive kože obraza, so laboratoriji Vichy izvedli obsežno študijo na vzorcu 1400 žensk z vsega sveta. Raziskava je razkrila tri glavna dejstva: Čiščenje je za ženske več kot ‘le čiščenje kože’, saj gre za ključni korak pri njihovi redni negi kože in predstavlja vir lepe, zdrave in idealne kože. Potrebe se spreminjajo iz dneva v dan, odvisno od vsakdanjega življenja. Tako zjutraj kot zvečer ženske izbirajo izdelke za čiščenje obraza v skladu s potrebami kože v tistem dnevu: od hitrega odstranjevanja ličil do občutka ugodja ob globinskem čiščenju nečistoč, odmrlih celic in sebuma s kože, ko imajo občutek, da je njihova koža prizadeta zaradi škodljivih vplivov okolja. Čiščenje kože je čutno doživetje. Ženske nenehno iščejo izdelke za čiščenje, ki nudijo občutek ugodja ob uporabi. Izjemno cenijo trenutek zase, ko se lahko posvetijo svoji koži in poskrbijo za občutek ugodja ter zadovoljstva v pogosto hitrem in napornem vsakdanu.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri