Nova Muglerjeva dišava v omejeni izdaji

VPGRAZIA predstavlja Eau Sucrée, novo Muglerjevo dišavo v omejeni izdaji, ki bo tudi letošnjo pomlad in še dolgo v poletje navduševala s svojimi slastnimi sadno-gurmanskimi notami. Ker lahko nanašanje parfuma spodbudi apetit, nas Eau Sucrée popelje na uvodno potovanje v svet užitkov in gurmanskega razvajanja, ki temelji na treh notah:

Kiselkast užitek sorbeta iz rdečih jagod
Peneč se, sočen okus odličnega sorbeta s soncem napolnjenimi rdečimi jagodami, polnimi soka, bo povsem očaral vaše čute. Osvežujoče in sladke ledene sanje, v katerih lahko uživate kadarkoli in kjerkoli, brez slabe vesti.
Sladkoben okus karameliziranega beljaka
Angelova najnovejša sestavina – izredno lahkotna, ostra in prijetna. Povabilo k prepustitvi skušnjavi arome po karamelnih poljubčkih.
Razkošna razvada pačulija in vanilije
Čutni užitek, utelešen v dišavi. V misli prikliče podobe ekstremne, glamurozne, zapeljive in očarljive ženstvenosti, ki so, sodeč po Thierry Muglerju esenca ženske. Čutna, orientalska nota opiše Angelove lastnosti, saj združuje čudovite lesne arome pačulija z okroglo mehkobo vanilije.

Steklenička za pojest
V letošnjem letu se Eau Sucrée ponaša z čudovito prosojno modro barvo, ki spominja na sladkarije. Ikonska zvezda, ki jo osvetljujejo biserni odtenki, obišče najboljša obdobja iz otroštva: ko jo popršimo z vodo, se na videz spremeni v sladko razvado, ki se ji ne moremo upreti. Novo, črtasto embalažo lahkotnih barv so navdihnila pravila tradicionalne prestižne olfaktivne industrije.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri