Nova SNYR x EQUA kolekcija

Po lanskoletnem uspešnem sodelovanju slovenske modne oblikovalke Nine Šušnjare in EQUE smo letos lahko priča novemu modnemu podvigu. Sodelovanje se je razširilo z ene stekleničke na celotno kolekcijo, ki je tokrat sestavljena iz treh stekleničk – BLONDE, TAN in GRAPHITE.

Nina je poznana po tem, da oblikuje za ženske z močnim značajem in unikatno osebnostjo, njeno delo pa temelji na urbanem uličnem slogu in nevtralnih odtenkih. In prav takšna je nova SNYR x EQUA kolekcija.
Nova SNYR x EQUA kolekcija je sestavljena iz treh stekleničk v svetlo bež, nude in pa črni barvi, prav vse pa so opremljene z modnim držalom iz umetnega usnja. Tako kot prejšnjo serijo stekleničk tudi to krasijo zapestnice, ki služijo kot dodatek k steklenički, vse modne navdušenke pa jo lahko nosijo na roki ali pa kot “choker” verižico.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri