Novi vonji s.Oliver AUTHENTIC zanjo & zanj

Topel čaj, kamin in udobje na kavču: prijetni trenutki v varnem zavetju so še lepši, če jih delimo z drugimi in se skupaj sprostimo. Takrat je jasno: dom ni nujno kraj, pač pa je lahko tudi občutek – resnična bližina z najdražjo osebo. Gre namreč za čas, ki ga podarite drug drugemu; to je najdragocenejše.

Novi vonji s.Oliver AUTHENTIC zanjo in zanj, ki bodo od konca oktobra 2018 na voljo ekskluzivno pri Müllerju, so popoln spremljevalec v vseh življenjskih situacijah, v katerih je najpomembnejši skupni čas z našimi dragimi, v katerih se počutimo dobro in se nam ni treba pretvarjati. Ti pristni trenutki nam dajejo moč in nas povezujejo z ljudmi, ki so nam pri srcu.


s.Oliver AUTHENTIC zanjo
Cvetlične note se mešajo z žametnimi akordi ter skupaj sestavljajo čutno cvetno aromo. Prijeten vonj za trenutke udobja.

s.Oliver AUTHENTIC zanj
Ta živahen in brezčasen vonj združuje poživljajočo in svežo sestavino vonja z lesnimi moškimi notami. Enostavna dišava, ki poudarja pristnost.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri