NOVO: linija dezodorantov brez aluminijevih soli

Svežina in prijetne dišave imajo mnogo obrazov. Svojega najljubšega boste prav gotovo našli v novih vonjavah linije dezodorantov NIVEA Fresh, ki ne vsebuje aluminijevih soli. Dišeča svežina vas bo spremljala skozi ves dan, saj formula linije dezodorantov vsebuje morske izvlečke in 48-urno učinkovito zaščito pred neprijetnimi posledicami čezmernega potenja.

Do zdaj smo se v liniji dezodorantov brez aluminijevih soli NIVEA Fresh že spoznali z dezodorantom Fresh Natural, ki nas popelje v svet morskih dogodivščin, moški pa so se lahko osvežili s prav tako navdušujočim vonjem dezodoranta Fresh Active.

Dišečih plati svežine pa je odslej še več, saj NIVEA v linijo dezodorantov Fresh dodaja nove osvežilne in navdušujoče vonjave, ki učinkovito preprečujejo posledice čezmernega potenja.

 

NIVEA_3 NIVEA_1NIVEA dezodorant Fresh Comfort
48-urna zaščita, obogatena z elegantno dišavo in z dolgotrajnim občutkom svežine. Dišava z nežnimi citrusnimi notami za sabo pušča občutek svežine, obogatena pa je tudi z izvlečki jasmina, lilije in ylanga, nazadnje pa občutimo še omamne muškatne lesne note.

 

 

 

NIVEA_2NIVEA dezodorant Fresh Flower
Učinkovita 48-urna zaščita z živahnim sadno cvetličnim vonjem, ki obenem deluje sveže, ženstveno in sodobno. Očarljiva dišava dezodoranta Fresh Flower pripoveduje zgodbo strastnih visokih not mandarine in limone, nato pa se razvije v razkošne vonjave rdečih sadežev, žametne vrtnice in nežne vijolice. Dišava pušča tudi pridih vodne svežine, podlaga pa je obogatena s kremno sandalovino in mehkim muškatnim vonjem za občutek varnosti.

 

 

NIVEA_5 NIVEA_4NIVEA MEN dezodorant Fresh Ocean
Zanesljiva in učinkovita 48-urna zaščita z navdušujočo kombinacijo lesnih, zeliščnih in vodnih dišav za občutek poživljajoče svežine skozi ves dan. Vonjava dezodoranta nas najprej navduši z energičnimi vodnimi notami, ki se združujejo z aromatičnimi zeliščnimi dišavami. V osrčju dišave nas pričaka začinjeni vonj janeža, pelargonije in vijolice, osvežen z zelenim jabolkom. Vse skupaj zaključuje še topla muškatna podlaga z notami sandalovine, cedrovine in pačulija, ki se združuje v dinamično možato vonjavo.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri