Odkrijte zimske čare na sončnih smučiščih v okolici Beljaka

Foto: Franz Gerdl


Tako blizu zimi: na južni strani avstrijskih Alp so smučarske proge še posebej sončne. En razlog več, zakaj avstrijska Koroška postaja kot zimskošportna destinacija vedno bolj priljubljena. Odkrijte zimske čare na sončnih smučiščih v okolici Beljaka Osojščica/Gerlitzen Alpe in Tromeja/Dreiländereck: učenje smučanja z medvedkom Binom, rustikalne smučarske koče, sankaški užitek v naravnem parku in najmodernejši termalni svet doživetij v Avstriji.

Nekaj kilometrov za karavanškim tunelom se visoko nad Osojskim jezerom razprostira Osojščica/Gerlitzen Alpe. Največje smučišče srednje Koroške je ravno prav oddaljeno za kratek oddih. S 17 žičniškimi napravami, 42 kilometri odlično pripravljenih prog, 15 kilometri smučarskih tur in otroškim snežnim parkom predstavlja pravi zimski raj, kjer boste z veseljem ostali tudi dlje. Široke proge, ena najboljših smučarskih šol v Avstriji – v kateri govorijo tudi slovensko – in velika mera snega: zahvaljujoč najsodobnejši tehniki zasneževanja je tukaj smučarska zabava zagotovljena do začetka aprila.

Še bolj lahkotno bo na družinskem smučišču Tromeja/Dreiländereck pri Podkloštru/ Arnoldstein. Tako za začetnike kot za rekreativne smučarje.
Ponudba après-ski za celo družino: s smučarsko vozovnico prejmete 20% popust v koroških termah Warmbad-Villach, najmodernejšem termalnem svetu doživetij v Avstriji s tunelskimi in panoramskimi tobogani in divjo reko “Crazy River”.

Nasvet: za turne smučarje in zimske pohodnike sta prava izbira naravni park Dobrač/Dobratsch in Alpen Arena, kjer se lahko smučarski tekači svoji strasti predajajo tudi pod reflektorji.

Informacije in rezervacije:
+43 / (0)4242 / 42000 – 0, office@region-villach.at

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri