Odpravite nepravilnosti na koži čez noč

Vsi želimo, da bi bila naša koža vselej videti popolno. Mladostna koža žari in je polna celične vitalnosti, saj narava v tem obdobju poskrbi, da je ten kože videti enakomerno v vseh svetlobnih pogojih. Nepravilnosti in pigmentacije na koži, ki se pojavijo z leti, so najbolj opazne ravno na dnevni svetlobi. Da lahko koža v dnevni svetlobi kar najbolj zasije, pa poskrbite zanjo tudi čez noč.

VPCelice z leti potrebujejo vedno več pomoči pri obnavljanju. Naše telo se med spanjem regenerira in ta postopek je dobro čim bolj izkoristiti. Prav zato je NIVEA v novo linijo Cellular Perfect Skin vključila tudi Cellular Perfect Skin nočno esenco.

Nočna esenca vsebuje anti-age formulo z lumicinolom in izvlečkom magnolije. Visoko koncentriran lumicionol aktivno odpravlja pigmentne madeže in neenakomerno pigmentacijo ter dolgoročno uravnovesi tvorbo melanina v kožnih celicah. Izvleček magnolije deluje anti-oksidativno in zmanjša pojavnost gub. Inovativna lahka tekstura, obogatena z negovalnimi vlažilnimi sestavinami, zmanjša videz madežev na koži in druge spremembe v barvi kože. Ob tem izboljša tudi čvrstost in obnavljanje celic. Koža nam bo skrb s pomočjo dragocene nočne esence povrnila tako, da nas bo zjutraj razveselila s sijočim, enakomernim in mladostnim videzom, obenem pa tudi s svilnato gladkim občutkom.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri