Olivia Palermo: Kako izbrati prave kopalke zase?

Poletna sezona se je zavihtela v drugo polovico, a nekateri še vedno čakajo na svoj dopust v zadnjih avgustovskih ali celo septembrskih dneh. Če ste med njimi in še vedno iščete prave kopalke za brezskrbno poležavanje na plaži, vam bo morda nasvet modne ikone Olivie Palermo prišel prav. It dekle, ki navdušuje s svojimi stajlingi, počitnice preživlja v luksuznih resortih in hotelih, destinacije, ki jih izbira, pa so za denarnico običajnega dekleta in ženske čisto predrage. Če že ne moremo uživati na takšnih eksotičnih plažah, pa je povsem na mestu, da vsaj stilsko zablestimo tako kot slavna modna dama.

Olivia sicer najraje izbira kopalke oblikovalke Lise Marie Fernandez, a hkrati svetuje, da pri nakupovanju ne pozabite na manjše, manj znane, znamke kopalk, ki znajo še kako presenetiti s svojo ponudbo in kvaliteto. Olivia najraje izbira enobarvne kopalke, ki pa jih krasijo drobni detajli, kot so perlice, izrezi in trakci. Skoraj vedno obstaja nek modni morski detajl, zaradi katerega Olivia blesti na plaži. Če že, ima Olivia rada gingham vzorec, za katerega pravi, da je brezčasen.

Olivia tudi svetuje, da so enostavne enodelne kopalke najboljša izbira za plavanje, medtem ko so za sončenje boljša izbira dvodelne kopalke.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri