Optimalna porjavelost za občutljivo kožo obraza

VP_2Kot odgovor na pričakovanja pri izbiri izdelkov za zaščito pred soncem, kot so visoka zaščita, optimalna formula ter sijoča in porjavela polt, Vichy letos predstavlja revolucionarni izdelek: IDEAL SOLEIL BRONZE, novi vlažilni fluid za optimalno porjavelost občutljive kože obraza, ki nudi visoko zaščito in idealno porjavelost ter spodbudi naravno tvorbo melanina za zlato porjavelo, sijočo in enakomerno polt. Izdelek je na voljo z ZF 30 in ZF 50 in je primeren tudi za občutljivo kožo obraza.

CAPITAL SOLEIL JE POSTAL IDEAL SOLEIL: VISOKA ZAŠČITA IN OPTIMALNA NEGA ZA IDEALNO KAKOVOST POLTI

Vichy je izvedel raziskavo, v kateri je sodelovalo 700 žensk, da bi ugotovil, kaj pričakujejo od izpostavljenosti soncu in kaj je ključno za doseganje idealne kože, izpostavljene sončnim žarkom. Rezultati kažejo, da so dejavniki, kot so visoka zaščita, embalaža, tekstura in ugodje, med najpomembnejšimi pričakovanji pri izbiri izdelkov za zaščito pred soncem – to so dejavniki, ki jih Vichy popolno izpolnjuje. A večina žensk je tudi zatrdila, da je vpliv na kakovost kože tisto, kar izdelek za zaščito pred soncem naredi idealen. Iščejo izdelek, ki poleg optimalne zaščite pred soncem kožo tudi navlaži, jo naredi mehko, sijočo in čvrsto ter zagotavlja brezhibno polt brez pigmentnih madežev, rdečine in mozoljev. Da bi ponudili idealno rešitev, je Capital Soleil letos postal Ideal Soleil: prva linija Vichy za zaščito pred soncem, ki daje enak poudarek tako zaščiti kot tudi negi občutljive kože na soncu. Zelo visoka zaščita v kombinaciji z optimalnimi formulami in prijetnimi teksturami nudi idealno nego in zaščito – tudi za občutljivo kožo.

IDEAL SOLEIL BRONZE je novi vlažilni fluid za optimalno porjavelost občutljive kože obraza, ki nudi visoko zaščito in idealno porjavelost ter spodbudi naravno tvorbo melanina za zlato porjavelo, sijočo in enakomerno polt. Ideal Soleil Bronze omogoča učinkovito zaščito tudi pred dolgimi UV-žarki in zagotavlja sijočo in dolgotrajno porjavelo polt. Filter proti »sivkastemu tenu« in kompleks z glicerinom v kombinaciji s tirozinom C (aktivatorjem melanina) poskrbijo za zlato porjavelo, sijočo in enakomerno polt. Izdelek vsebuje tudi Aquabioryl za še boljše vlaženje kože. Inovativna tekstura fluida je zelo sveža, vodena, nemastna in nelepljiva ter je primerna tudi za občutljivo kožo. Ideal Soleil Bronze ne vsebuje kreme za samoporjavitev in je na voljo z ZF 30 za visoko in ZF 50 za zelo visoko zaščito.

VP_1KOMPLEKS ZA OPTIMALNO PORJAVELOST
Zakaj je Vichy kompleks za optimalno porjavelost idealna izbira? Ideal Soleil Bronze deluje na 3 dejavnike za doseganje idealne polti:
1. NOVI TIROZIN C: naravni aktivator melanina za hitro porjavitev
2. FILTRI PROTI DOLGIM UVA-ŽARKOM: polt je vse od prvih dni izpostavljenosti soncu brez »pepelnatega« ali »rdečega« videza
3. INTENZIVNO VLAŽENJE: enakomerna, zdrava in obstojna porjavela polt

IDEAL SOLEIL: IDEALNA ZAŠČITA ZA VSE TIPE OBČUTLJIVE KOŽE OBRAZA
Linijo Ideal Soleil sestavljajo izdelki, ki izpolnjujejo potrebe vseh tipov občutljive kože obraza: obarvana žametna BB krema za obraz za normalno do suho kožo in obarvani »dry touch« BB fluid za obraz SPF 50 za mešano do mastno kožo sta idealna izbira za prve dni na soncu in nudita visoko zaščito in nežno prekrivanje. Takojšnja naravna barva polti, sijaj in mehka koža na otip so samo nekatere odlike prvih Vichy BB krem. Linija vsebuje tudi žametno kremo za lepši videz kože SPF 50+ za normalno do suho kožo in »dry touch« emulzijo za obraz SPF 50/30 za mešano do mastno kožo.

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri