PETDESET ODTENKOV SVOBODE s prvim filmskim napovednikom

Tretji del najbolj erotične zgodbe stoletja prihaja v naše kinematografe še pred valentinovim.

Številni slovenski oboževalci in oboževalke filmske serije Petdesetih odtenkov bodo kmalu spet prišli na svoj račun. V nastajanju je namreč tretje filmsko nadaljevanje erotične knjižne uspešnice, ki je navdušila tako v obliki napisane zgodbe kot tudi na filmskih platnih. Prva dva dela trilogije, ki je postala pravi svetovni fenomen, si je po vsem svetu ogledalo več kot 260 milijonov gledalcev, franšiza, ki je posneta po romanih britanske pisateljice E. L. James, pa je do sedaj globalno zaslužila skorja 950 milijonov dolarjev.
Novi del, ki je tudi zadnji v vrsti romantično-erotičnih filmov o privlačni Anastasii Steele in skrivnostnem Christianu Greyu, nosi naslov Petdeset odtenkov svobode. Na redni spored slovenskih kinematografov prihaja 8. februarja prihodnje leto.

Najnovejši napovednik dviguje napetost in ponovno podžiga ugibanja o količini golote in erotičnih prizorov, o katerih se tudi tokrat govori že vse od začetka snemanja.

Prihod prvega filmskega napovednika spremlja vroča novica, da bodo v naših kinematografih – Kolosej, Cineplexx in Maribox – vstopnice za premierne projekcije začeli prodajati že v petek, 10. novembra. Ne dvomimo, da bodo za oboževalce popolno božično darilo.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri