Podarite ljubezen z dragocenimi kosi Zlatarne Celje

Pred dnevom zaljubljenih ne pozabite na dragocene kose, s katerimi razveselite sebe ali ljubljene na kar najbolj eleganten način. Prestižne kreacije najdete med zlatimi kolekcijami Zlatarne Celje, ki tudi letos narekujejo najnovejše trende za vsak okus. Vrhunsko izdelavo izpod rok izkušenih zlatarskih mojstrov in uporabo najboljših diamantov tokrat udejanjata dve brezčasni kolekciji, La Luna, ki odslikava diamantni lesket zvezdnatega neba, in Twilight, ki z mističnostjo briljantov valentinovim trenutkom doda dragocen sijaj.

Kolekcija La Luna
Zlata kolekcija La Luna je kot nalašč za tiste, ki vas očara skrivnost noči in ki ne dovolite, da bi vam hiter tempo vsakdana odvzel stik z vašo ženskostjo. Magično nočno nebo se v novi kolekciji nakita odraža skozi v rumenem zlatu žareč mesec, prekrit z modrimi safirji ter potopljen v črne diamante. Komplet v vsem svojem sijaju sestavlja ogrlica z bogatim obeskom lune na sprednji strani, ki ga dopolnjuje še manjši obesek zvezde. Slednjega lahko nosite na dekolteju ali pa pustite, da krasi vaš hrbet. Razkošen prstan La Luna objame ženki prst tako, kot mesec in zvezde objamejo temno nočno nebo. Del nove kolekcije so tudi uhani zvezdastih oblik in manjša, enostavnejša ogrlice. Nočne boginje boste z La Luno ob romantičnih večerih kos tudi najsvetlejši zvezdi na nebu.

Bogata ogrlica, preprosta ogrlica, prstan in uhani iz zlate kolekcije La Luna, ki je na voljo v omejeni izdaji.

 

Kolekcija Twilight
Z novo kolekcijo Twilight boste predstavnice nežnejšega spola vseh generacij z dovršenostjo zakorakale raznolikim trendom naproti. Mističnost črno-rjavih briljantov, posutih po površini novega nakita, žari kot nežna svetloba zimskega sončnega zahoda. Kolekcijo sestavljajo uhani v obliki kreolov in prstan, ki nežno ovije prst. Komplet navdušuje v belem ali rdečem zlatu, barvna kombinacija briljantov pa se kot svetlikanje zvezd, obsijanih od sonca pod obzorjem, zaiskri po vsej površini slehernega kosa. Luksuzen komplet je primeren za vsak dan, hkrati pa je popolna izbira za najbolj romantično noč v letu, ko lahko svojo podobo obogatite z dragocenimi dodatki in kot kraljica noči vzamete dih svojemu izbrancu.

Prstan in uhani v belem zlatu ter prstan in uhani v rdečem zlatu z enako barvno kombinacijo briljantov.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri