V trendu je naravni videz

V prispevek

Iz zakulisja tedna mode v Istanbulu (Getty).

GRAZIA razkriva glavno zakonitost letošnje pomladi: transparentnost oziroma prosojen videz, ki ga ustvarimo s skrbno izbranimi pasteli.

Oči obarvajte v prosojno rožnato barvo ali pa v bež in rjavkaste ter sive odtenke. Zgledujmo se po Diorju in novi kolekciji Boujrois ter ‘it’ laku v srebrno kovinski sivi, kot ga predlaga Chanel. Siva se namreč odlično poda k rožnati barvi, ki je sploh v svoji prosojni, a obenem vseeno sočni izvedbi kraljica pomladi. Najbolj pa boste trend zadele s pastelno rožnato. Kombinirajte jo s prosojno rožnatim rdečilom za lička, uporabite pa tudi čim manj maskare, kar pomeni, da bo ena plast dovolj. Vodilne znamke ličil (kot so Dior, Artistry, Chanel …) predlagajo celo, da opustimo črno maskaro in izberemo barvno v temni mornarsko modri ali vijolični barvi. Si upate?

V galeriji si oglejte nekaj naših predlogov, s pomočjo katerih boste dosegli prosojen in naravni videz, ki je trenutno najbolj ‘in’.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri