Pomladni koktajl vitaminov

OBJAVISončni žarki so vse bolj topli in razigrani, narava pa se žvrgoleče prebuja. Ob vsem tem veselju ne moremo mimo spomladanske utrujenosti, zaradi katere bi čudovite sončne dneve pogosto najraje kar prespali. Naše telo se privaja na nov letni čas in potrebuje dodatno energijo, ob tem pa nam pomagajo hranljivi vitamini. Vitaminski koktajl pa lahko privoščite tudi svojim ustnicam.

Balzam za ustnice Labello Vitamin Shake je omamna kremna mešanica izvlečkov prave brusnice in maline, formula pa je bogata z vitaminoma C, E in provitaminom B5. Vitamin C na splošno izboljšuje telesno odpornost, ob tem pa krepi tudi kolagenska vlakna, s katerimi koža postane čvrstejša in bolj prožna. Vitamin E je izvrsten antioksidant in preprečuje kožne poškodbe, ki so posledice prostih radikalov. Provitamin B5, znan tudi kot pantenol, je učinkovita vlažilna sestavina, ki pomaga preprečiti izsušitev ustnic.

Balzam vsebuje zaščitni faktor 10 in ustnice ščiti pred škodljivimi UVA- in UVB-žarki. Tako je odličen spremljevalec uživanja na pomladnem soncu. Ustnice bodo po uporabi vitaminsko obogatenega balzama mehke, gladke in intenzivno navlažene. Balzam z igrivim sadnim vonjem je marmorno obarvan z rožnatimi niansami, te pa na ustnicah puščajo vtis naravne barve in zapeljivo zdrav sijaj.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri