Popolna dišava zanj

Parfum je intimno darilo, ki ga običajno podarimo nekomu, ki ga dobro poznamo. Pomislite, kakšen je vaš moški, in med novimi vonji izberite popolno dišavo zanj. Letošnja pomlad in poletje bosta dišala po samozavesti, ki bo neustavljivo privlačna. Vsaki koži, predvsem pa stilu, bo pristajal kateri od novih vonjev najbolj priznanih kozmetičnih hiš. Preverite, kateri najbolj ustreza njemu …

Šumeča minimalistična čistina moškosti Jimmy Choo Man (Eaude Toilette) je pomirjujoče temperamentna dišava za moškega s smislom za stil.
Eclat d'Arpège (Eau de Toilette) je naravno nadaljevanje prelepe Lanvinove zgodbe, ki odseva tudi modo s čistimi rezi. Osvaja tiste moške, ki zahtevajo enostavnost, a hkrati dovršen stil.
Dišava Bvlgari Man in Black (Eau de Parfum) je namenjena dinamičnemu moškemu, ki obožuje klasičen, nevpadljiv stil. Zaznamujeta ga svežina in prefinjena eleganca.
Brezčasna aromatično-lesna dišava Bleu de Chanel (Eau de Parfum) izstopa zaradi žlahtne svežine, ki izvira iz nasadov agrumov.
Pasha de Cartier (Eau de Toilette) je koktajl moškosti in nežnosti, pomeni imeti moč in eleganco hkrati.
Dišava Reveal (Eau de Toilette) uz lepotne hiše Calvin Klein je tako flirtajoče erotična, da je ob zaznavi tega vonja dovolj samo še en pogled do strastne igre zapeljevaja dveh teles.

Darilni vodič

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri