Gospod in gospa Kutcher!

NASLOVKA

Foto: Getty

Končno je uradno – Mila Kunis in Ashton Kutcher sta poročena! To informacijo je včeraj iz simpatične 31-letne igralke uspelo izvleči Jamesu Crodenu, voditelju pogovorne  oddaje The Late Late Show. Mila Kunis je sicer na vprašanje, ali je poročena, odgovorila z „mogoče“, Croden pa je nato odvrnil, da si želi videti njen prstanec. Javnost je končno od blizu uzrla velik platinast prstan, James pa je ob tem dodal: „Poglejte, poročena sta!“Prstan so mnogi predstavniki medijev sicer že opazili na košarkarski tekmi, ki sta se je Ashton in Mila udeležila že pred božičem, olje na ogenj pa je Ashton prilil še na svojem facebook profilu, ko je na silvestrovo svojim oboževalcem voščil novo leto in se podpisal z „Kutcherjevi.“ Priljubljen par, ki je konec minulega leta dobil tudi prvo hčerko Wyatt Isabelle, se je torej poročil popolnoma na skrivaj, kar uspe le redkim zvezdnikom. Mila je nekoč v enem izmed intervjujev že povedala, da si želi zasebne poroke: „Nikoli si nisem želela poroke. Že pri dvanajstih letih sem starše pripravila na to, da se ne bom nikoli poročila, a potem so se stvari spremenile. Našla sem namreč ljubezen svojega življenja. Moja nova teorija glede poroke pa se glasi: ne povabi nikogar. Naj bo skrivnostna in zasebna. Moji starši se s tem strinjajo, srečni so že za to, da sem privolila.“

In gotovo je srečen tudi Ashton, ki pri nakupu prstana ni varčeval. Sicer pa – kaj je en prstan za simpatičnega igralca, ki se je že tretje leto zapored znašel na Forbsovem seznamu najbolje plačanih televizijskih igralcev!

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri