Postanite ‘SkinChecker’

SKIN_CLa Roche-Posay v okviru mednarodne spletne kampanje SKINCHECKER poziva ljudi, da pregledajo svoja materina znamenja in znamenja svojih najbližjih. Cilj kampanje je ustvariti družbeno pobudo pri zgodnjem odkrivanju kožnega raka in spodbuditi širjenje jasnega ter preprostega sporočila: vsak lahko postane ambasador tega boja.

Čeprav število primerov melanoma še naprej narašča, je nova študija odkrila, da kar 52 odstotkov ljudi po vsem svetu še nikoli ni opravilo pregleda kožnih znamenj pri dermatologu. Zgodnje odkrivanje omogoča učinkovito zdravljenje melanoma v 90 odstotkih primerov. Ekskluzivna študija, ki jo je izvedlo podjetje Ipsos za znamko La Roche-Posay v 23 državah na vseh kontinentih, je raziskovala odnos do sonca in seznanjenost s tveganji, ki so povezana z izpostavljenostjo soncu.

Kar 88 odstotkov  vprašanih se zaveda tveganja za nastanek kožnega raka pri nezaščiteni izpostavljenosti soncu, a le polovica vprašanih je obiskala dermatologa za pregled kožnih znamenj, četrtina vprašanih pa celo nikoli ni sama pregledala kožnih znamenj na svojem telesu. La Roche-Posay je že več let predan osveščanju in izobraževanju o nevarnosti kožnega raka in pomenu zaščite pred soncem. Nova spletna kampanja SkinChecker se zato loteva preprečevanja kožnega raka z novim in sodobnim pristopom: vsakega posameznika spodbuja k proaktivni vlogi, da pregleda svoja kožna znamenja in znamenja svojih najbližjih.

Spodaj si oglejte simpatični video, ki poziva k pregledovanju kože, več informacij o SkinChecker kampanji pa si preberite na spletni strani LRP Skin Checker, kjer se lahko tudi pridružite globalni verigi ‘skin checkerjev’.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri