Predstavniki smučarske zveze bodo zablesteli v oblačilih blagovne znamke Sens

Tomi Trbovc, član odbora, in Tomaž Šušteršič, svetovalec odbora za pripravo kandidature Planice za nordijsko svetovno prvenstvo 2023.

 

Odličnost Planice bodo predstavniki Smučarske zveze Slovenije na pogovorih za nordijsko svetovno prvenstvo 2023 zagovarjali v oblačilih priznane modne blagovne znamke Sens, ki jih je oblikovala direktorica in lastnica Zlata Zavašnik.

Predstavniki bodo našo državo in naše barve ponosno zastopali na kongresu Mednarodne smučarske zveze (FIS) v Grčiji, kjer bodo celotno svetovno smučarsko smetano poskušali prepričati v vrnitev prvenstva v Planico, ki jo mnogi označujejo za pravcati presežek.

Zlata Zavašnik podpira naše vrhunske športnike, zato se je potrudila, da se bodo v oblačilih počutili samozavestno, sproščeno in elegantno. Za usklajeni styling je v celotno podobo vključila tudi modne dodatke priznanih slovenskih oblikovalcev. “Ker podpiram svoje kolege iz sveta modnega oblikovanja, sem z veseljem v celoten styling vključila unikatne lesene kravate, ki se odlično podajo našim delegatom,” pravi Zlata Zavašnik, ki je edinstvenim temnomodrim moškim oblačilom iz jeansa dodala še umetnine iz lesa.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri