Prihaja nova nanizanka: Cindy Crawford prvič v vlogi producentke

CINDY_C

Foto: Getty

Si želite še ene nanizanke, ki vas bo obsedla? No, potem prinašamo dobre novice!

Cindy Crawford, 49-letna lepotica namreč že dela na svoji prvi nanizanki o supermodelih. Variety poroča, da naj bi bivši supermodel sodeloval s televizijsko hišo NBC, in sicer prvič kot producentka, ustvarjajo pa žensko nanizanko The Icon, ki bo prikazovala vojne med modeli v osemdesetih letih, natančneje med slavnima agencijama Ford Modelling in Elite Model Management.

Zveni sočno! Na žalost pa ne bomo izvedeli resničnih imen, tako da prepiri med Claudio, Lindo, Naomi in drugimi, danes zvezdnicami, nekoč pa mladimi dekleti, ki so se znašla v krutem manekenskem svetu, odpadejo! Prav tako bo Cindy stala le za kamero in se ne bo pojavila v nobenem delu.

In kaj točno mislijo s temi ‘vojnami med modeli’? V poznih sedemdesetih letih je bila agencija Ford Modelling Management, ki sta jo upravljala Eileen Ford in njen mož Jerry vodilna agencija, drama pa se je začela, ko je John Casablancas odprl Elite Model Management. Veliko število modelov je takrat zapustilo Ford in se pridružilo agenciji Elite, ki jih je transformirala v supermodele. Agenciji sta se v osemdesetih pogosto prepirali zaradi najboljših modelov in borili za glavne kampanje, ki so prinašale tudi zajetne vsote denarja.

GRAZIA se že veseli nove nanizanke, prav tako pa bo zanimivo videti, ali se bo Cindy enako dobro znašla za kamero, kot se je že od najstniških let pred njo …

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri