Razkrivamo: Osupljiv trik za ožji pas

tumblr_nvf8wxrghx1thynt0o1_1280Ozek pas je želja večine izmed nas, a ta zahteva veliko truda v fitnesu in discipline pri prehrani. Kljub temu da nekateri vložite veliko truda za lepo oblikovan trebušček in ozek pas, pa napredek ni očiten ali vsaj ne tako velik, kot bi pričakovali. Fitnes trener Miha Geršič iz portala Formula Popolne postave je za vse vas razkril trik, ki bo precej olajšal pot do lepega trebuščka. “Preden razkrijem trik, kako do bolj ozkega, zapeljivega pasu, vam moram povedati, da ne gre za nobene »čirule čarule«, ki bi poskrbele, da bo vaš trebuh kar čez noč postal popoln. Gre za preverjeno prakso, ki jo lahko izvajate kjerkoli in kadarkoli. Lahko je to med predavanji, med vožnjo, v času službe, ko gledate svojo najljubšo serijo, berete knjigo, skratka ni pomembno,” je povedal Miha in dodal, da vas bo do rezultatov pripeljalo redno izvajanje dihalne vaje, s katero boste okrepile trebušne mišice in poskrbele, da bo vaš pas bolj ozek. Poseben pudarek gre na mišice trupa, ki pomembno vplivajo na obseg pasu in lepo oblikovan trebuh. Gre za mišice, ki jih sicer ne vidimo, ker se nahajajo nekoliko globlje v našem telesu, ampak ČE POZABITE NANJE, LAHKO POZABITE TUDI NA OZEK PAS. Dihalna vaja, ki vam bo vzela 5 minut dnevno, velja za pravi mali čudež, izvajate pa jo lahko, kjerkoli ste, v stoječem ali sedečem položaju, in sicer 5x po 30 sekund. Vajo redno izvajate dober mesec in opazili boste rezultat. “Vem, da boste presenečeni,” zaključuje Miha Geršič. Naučite se izvajati vajo v spodnjem videu:

Če boste poleg 5-minutnega trika za ozek pas izvajale še ustrezne vaje in malce popazile na prehrano, vam zapeljiv trebušček ne uide. Gotovo se sprašujete, kakšne vaje so še posebej priporočljive za krepitev jedra in oblikovanje močnih trebušnih mišic. Pripravite blazino in sledite spodnjemu videu:

Foto: Pinterest

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri