Recept za popolno valentinovo

 

Ker je jutri valentinovo, dan zaljubljenih, smo zbrali nekaj idej, ki vam lahko pomagajo pri pripravi nepozabnega dne.

Uvertura v romantičen dan
Zjutraj vstanite nekoliko prej kot sicer in svoji ljubljeni osebi pripravite zajtrk. Lahko pripravite kaj posebnega, na primer poširana jajčka na toastu z avokadom in kalčki, zagotovo pa bo tudi povsem preprost zajtrk vaši ljubezni narisal nasmeh na obraz. Pladenj s hrano, ki mu ali ji ga prinesete v posteljo, naj krasi rdeča vrtnica, ki je simbol ljubezni.

Naj bo v pričakovanju
Tekom dneva mu/ji pošljite kakšno sporočilce z namigi, kaj bosta počela zvečer. Dami lahko v službo pošljete šopek rož s sporočilcem, kdaj naj bo pripravljena na odhod.

Večer naj bo vajin
Idej, kaj početi na večer dneva zaljubljenih, je neskončno. Romantična večerja je seveda prva ideja, lahko pa se odpeljeta na bližnji hrib in si privoščita piknik ob gledanju zvezd (če bo premrzlo, imata lahko mini piknik kar v avtu). Podajta se na romantični sprehod po mestu in zavijta na koktajle v priljubljen bar ali pa imejta piknik ob svečah kar v lastni dnevni sobi. V vsakem primeru ne pozabita na dobro penino, ki že od nekdaj velja kot vino slavja in vajina ljubezen si to zagotovo zasluži. Nas je navdušila romantično rožnata penina rosé iz Vinske kleti Zlati grič.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri