Rock praznik z legendarno zasedbo Scorpions


Ste pripravljeni na spektakularni koncert, s katerim vam bodo Scorpions vzeli sapo, tako kot so to storili že tisočim obiskovalcem, ki so si jih ogledali v sklopu turneje Crazy World? Tokrat zares, legende prvič v živo v Sloveniji, 8. junija v ljubljanskih Stožicah.

Legendarna nemška rock skupina Scorpions se bo v okviru svetovne turneje Crazy World 8. junija ustavila v ljubljanskih Stožicah. To je hkrati prva turneja, na kateri se jim je na bobnih pridružil Mikkey Dee, nekdanji član kultne rock zasedbe Motörhead.

Že v začetku junija se bomo torej lahko prepustili verjetno najlepšim rock baladam v rock zgodovini, kot so Wind of change, Send me an angel, Still Loving You, ter rock himnam, kakršna je Rock you like a hurricane. Koncert bo ponudil “catwalk” oder, ki bo gledalcem omogočil, da bodo koncert videli od blizu, hkrati z razkošno odrsko produkcijo v pravem rock spektaklu. Z njim so navdušili že na prejšnji svetovni turneji Return to Forever, s katero obeležili pol stoletja delovanja.

Aktualno svetovno turnejo so poimenovali po svojem najbolj uspešnem albumu Crazy World. “Ko smo ob koncu hladne vojne leta 1991 izdali album Crazy World, je bilo kljub napeti situaciji v zraku čutiti upanje in vero v mirnejšo prihodnost. Sedemindvajset let pozneje se razmere še vedno zaostrujejo, svet je vsak dan bolj nor, zato je bilo Crazy World primerno poimenovanje za našo turnejo. Zelo se veselimo, da končno prihajamo k vam,” je o novi turneji povedal pevec Klaus Meine.

8. junija se torej tudi v Ljubljani obeta koncert, na katerem boste lahko vsaj za nekaj časa pozabili na “nori svet” tam zunaj. Do takrat pa uživajte v poslušanju njihove uspešnice Wind Of Change.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri