Se Johnny Depp že ločuje?

<> on January 10, 2015 in Los Angeles, California.

Amber in Johnny (Foto: Getty)

Od poroke Johnnya Deppa (51)  in Amber Heard (28) na njunem hollywoodskem domu sta minila šele dva meseca, a očitno so v zakonu že nastopile prve težave. Da v Deppovem zasebnem življenju nekaj ni vredu, je javnost posumila že novembra, ko je na prireditvi Hollywood Film Awards svoj govor izpeljal v vinjenem stanju, v zadnjem času je izpustil tudi veliko tiskovnih konferenc, v zagovor pa trdil, da se je bojeval z mistično pošastjo (ja, res je!).

Vir iz bližine para razkriva, da naj bi bila Amber šokirana zaradi popivanja moža in da je pripravljena na ločitev: „Redko se sploh pogovarjata in Amber se nenehno obremenjuje zaradi njegovega obnašanja. Mine namreč po več dni, ne da bi jo Johnny poklical ali ji poslal vsaj sporočilo. Veliko prepirov so povzročile tudi njegove razvpite zabave.“

Depp je sicer trenutno v Avstraliji, kjer snema nov film Pirati s Karibov (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales), na snemanju pa naj bi si med vožnjo z gokartom tudi zlomil zapestje. Je spet vozil v alkoholiziranem stanju? Upamo, da ne in da ga kmalu spet ‘sreča pamet’.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri