Slasten recept za gaspačo kuharskega mojstra Darka Klemna


Le kdo ne pozna simpatičnega kuharskega mojstra Darka Klemna? Darko, ki zase pravi, da kuha z vsem srcem, je v sodelovanju z znamko NIVEA pripravil lahkoten poletni recept za gurmanski užitek in lep, poletni ten kože.

Gaspačo

Sestavine:
1 kumara
1 paradižnik
1 paprika
bazilika
česen
1 mlada čebula
velika kozica
sol, poper

Priprava:
Vso zelenjavo očistimo, odstranimo peške in narežemo. Vse skupaj damo v mešalnik, začinimo po okusu ter dobro spasiramo. Prelijemo v posodo in damo počivat v hladilnik za 2 uri, da se okusi povežejo med seboj. Postrežemo v kozarcu, zraven pa ponudimo še rezino hrustljave bagetke.

Morski sadeži
Riboflavin (vitamin B2) pospešuje nastajanje melanina. Najboljši vir riboflavina so mandeljni, skuše, losos, postrvi, paprika in koriander. Vsi ti imajo tudi veliko vitamina C, ki je prav tako nujen za nastajanje pigmenta.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri