Sol, ki se je obarvala v zlato

Restavracija Salina

 

Bo Portorož ponovno postal destinacija petičnežev in ljubiteljev presežkov? Na silvestrovo so v Grand Hotelu Portorož odprli povsem novo prestižno restavracijo.

Korak višje od najvišjega je Restavracijo Salina ponesel mlad in izkušen chef Marko Gorela. Svoj prvi silvestrski meni je med drugim ponudil odličnima kulinaričnima poznavalcema Violeti in Urošu Mencingerju ter hedonistu, vlogerju in uredniku Janu Macarolu Vrabcu. V restavraciji na vas čaka samo najboljše. Pogled se najprej ustavi na kreaciji, ki je v Milanu dobila eno najprestižnejših nagrad Red Dot Award za najboljši dizajnerski izdelek 2017. Gostje so ob 7-hodnem jedilniku nazdravljali z izbranimi vini, ki jih je posebej za to priložnost pripravil slovenski enolog Iztok Klenar. Ob polnoči pa si zaželeli uspešno in kreativno novo leto ob prepevanju trenutno najuspešnejše slovenske pevke, Klare Jazbec. Ob odhodu domov pa prejeli sol Salina, ki jo je ekskluzivno samo za Restavracijo Salina pripravil Barba Sol.

 

Kulinarično popotovanje v Salini.

 

Izkušen chef Marko Gorela v družbi odličnih kulinaričnih poznavalcev Violete in Uroša Mencingerja.

 

Foto: Uroš Mencinger

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri