Stella McCartney znova za Adidas

Stella McCartney in adidas sta spet združila moči in rezultat je nova kolekcija britanske oblikovalke za športnega velikana, imenovana StellaSport.
Kot nam je dobro znano, sodelovanje ni prvo in gre za dobro utečeno in uspešno zgodbo, novost pa je ta, da je tokratna kolekcija namenjena mlajši in drznejši populaciji. Poleg oblačil vključuje tudi modne dodatke in obutev, vse to pa je ovito v žive barve in drzne vzorce – športne navdušenke bodo lahko modne na vsakem koraku, tako na ulici kot v telovadnici.

Šport’n’šik

Kot je povedala Stella McCartney, je kolekcija namenjena aktivnim mlajšim ženskam, ki živijo dinamično življenje, pri tem pa ne želijo ‘žrtvovati’ svojega stila. Moda se je navdihovala v športu že lani, in kot kaže, je to trend, ki nas bo spremljal še dolgo. Palec gor!
Po decembrskih praznikih je čas, da se zmigamo, in tudi GRAZIA si je zadala zaobljubo, da bo v novem letu še bolj aktivna. S šik športno opremo bo ta naloga še slajša, kajne?

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri