Top 5 jesenskih kosov iz omare blogerke Katje Grudnik

Modna in lepotna blogerka Katja Grudnik je za GRAZIO zaupala, katerih top 5 jesenskih modnih kosov najdemo v njeni omari. Prav tako pa nam je odkrila, kateri odtenki so zanjo “must have” pri ličenju.

Blogerka Katja Grudnik je za našo spletno stran povedala, da pri oblačenju zelo rada eksperimentira, zato so “moji najljubši kosi zelo “statement”. Vsekakor so to visoki škornji z debelo peto, da lahko v njih zdržim skozi celoten dan. Naslednji kos je moj beli brezrokavnik ali “čupavc”, kot mu sama ljubkovalno rečem. Doda neko svežino in je vsekakor statement kos. Tretji kos pa je moja klasična črna usnjena jakna z resicami, ki je moj “it” kos, čisto povsod paše zraven in ravno zato mi je tako všeč, izjemno uporaben kos. Četrti kos je moj rdeč plašč, ki ga nosim vsakič, ko sem oblečena v črno, vse skupaj zelo popestri, zato mi je noro všeč. Kot peti kos pa bi izbrala moje Freddy črne kavbojke, ki so najbolj udobne in nosljive hlače, kar jih imam”.
Glede ličenja pa lepotica stavi na temnejše odtenke: “Jeseni se poslužujem temnejših odtenkov! Kot na ustnicah, tudi na vekah. Rada se naličim v vijolično-zelenih odtenkih, za vsak dan pa bolj temnejša rjava barva. Dovoljene so temno vijolične šminke, najrajši v matte finišu! Priznam pa tudi to, da te barve uporabljam skozi celo leto, nikakor se ne najdem v nude-svetlih odtenkih. Malce kršim pravila, a sedaj je moj čas za moje barve. (Smeh.)”


Foto: Aida Mahmutović

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri