Top 5 jesenskih lepotnih izdelkov Kaje Flisar


Novinarko in ustvarjalko bloga #Muza Kajo Flisar je GRAZIA povprašala, kateri so njeni “must have” lepotni izdelki v jesenskih dneh.

Kaja je povedala, da se njena jesenska lepotna rutina ne razlikuje veliko od poletne: ” Z lepotnimi izdelki še vedno poskrbim, da moja koža dobi dovolj vlage, s tem da so moje kremice jeseni malo bolj bogate, predvsem zaradi nižjih temperatur in začetka kurilne sezone, ki kožo izsuši.”


Kajinih top 5 lepotnih izdelkov za jesenske dni:

VICHY IDEALIA SKIN SLEEP
Čez dan najraje uporabljam serum Mineral 89, ki je zelo vlažilen in lahek ter obraz odlično pripravi za nanos liči. Zvečer pa ga zamenjam z bogatejšo, Vichy Idealia nočno kremo in tako poskrbim, da se koža čez noč regenerira in je zjutraj nahranjena, sveža in sijoča.

 

THE BODYSHOP BODY BUTTER
Svojo kožo jeseni najraje odenem v vonj medu v kombinaciji z mandljevim mlekom. Bogato maslo za telo od Bodyshopa je posebej primerno za suho in občutljivo kožo, ki jo po nanosu 48 ur vlaži. In kar je najpomembneje – omamno diši!

 

AFRODITA WHY MASK SOS pomirjevalna maska
Prehod letnih časov se običajno opazi tudi na moji koži – ob hladnejših temperaturah se lahko pojavijo rdečica in mozoljčki. Pri tem mi pomaga Afroditina maska Sos Calming z vonjem sivke, ki deluje antibakterijsko in mojo kožo lepo pomiri.

 

GOLDEN ROSE SOFT & MATTE Creamy LipColor
Bleščeče lip glose in labele jeseni zamenjam za bolj močne in dolgoobstojne odtenke. Moja najljubša je tekoča šminka Soft & Matte od Golden Rose v odtenku 108, ki v kombinaciji z barvico (Dream Lips Lipliner) na ustnicah zdrži cel dan. Odporna je tudi na poljube. Preizkušeno! 😉

 

CHANEL LE VERNIS
Rdeči nohti so jeseni obvezni! Moj najljubši odtenek je Chanelov 508 Shantung, ki v kombinaciji s podlakom in nadlakom na mojih nohtih zdrži cel teden.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri