Top 5 kosov v omari modne blogerke Sare Zavernik

img_3643-1024x6832x

Sara Zavernik je modna blogerka, ki svoj status uveljavlja iz dneva v dan. Čeprav je njen blog v teh dneh praznoval šele svojo prvo obletnico, Sara že spretno konkurira vseh bolj uveljavljenim modnim blogerkam. Na njenem blogu The Blonde Bliss najdeto prenekatero idejo za trendovski stajling, svetlolasa Mariborčanka pa se je pred nekaj meseci spustila tudi v oblikovanje lastnih barvitih klobukov. Zakaj? Ker so njen zaščitni znak in je oblikovanje le-teh edina logična poteza. Pogumno! Ker je Sara zares zanimivo dekle, si je Grazia dovolila pokukati v njeno omaro in nadebudno blogerko povprašati, katerih pet kosov v njeni omari ji je v tem trenutku najbolj pri srcu.

img_3201

“The Blonde Bliss klobuk je kos, ki mislim, da nikoli ne konča osamljen v omari. Vedno mu družbo dela vsaj še en. Je res pika na i vsakemu outfitu in mislim, da brez klobuka jaz preprosto ne bi bila to, kar sem. V mrzlih dneh me grejejo, ob enem pa poživijo vse moje outfite z barvami, ker pozimi sem večino odeta v temnejše in pastelne barve,” pravi Sara, za katero z lahkotno rečemo, da so klobuki njena šibka točka.

img_3203

Obožuje pa tudi torbice. Ljubke majhne torbice. “Mala klasična torbica znamke Miu Miu me je povsem prevzela, ko sem jo prvič zagledala in morala sem jo imeti. Zdaj jo nosim res povsod, ker je ravno prav velika za vse stvari, ki jih nujno potrebujem s seboj,” je povedala in z nadaljnjim sprehodom po omari izdala, da obožuje udobna oblačila.

img_8824

“Široke hlače, po možnosti še pletene, so res zimska verzija elegance. Mene so povsem navdušile in to je res vidno na vsakem koraku. Težko bi se odločila, katere so moje najljubše, ker jih imam že kar nekaj. Rekla bom samo, da izgledajo super tudi na majhnih ljudeh in v kombinaciji z nizkimi čevlji!” svetuje modna poznavalka in dodaja, da so prav nizki čevlji nepogrešljivi pri njenem vsakodnevnem stilu.

img_3774

Še posebej obsedena je z enim parom čevljev, za katere pravi: “Čevlji, ki mislim, da so se jih naveličali vsi, ki spremljajo moj blog, so črni, klasični gležnjarji na vezalke iz Bate. So res eleganten, ampak ob enem zelo casual kos, ki gre k vsem. Kupila sem jih lansko zimo in so najbolj ponošen par čevljev v moji omari.”

img_9005

Sicer pa na Sarinem blogu pogosto najdemo tudi ime kakšnega slovenskega oblikovalca. “Krilo z velikim razporkom in posebnim potiskom je delo talentirane slovenske modne oblikovalke Katje Köveš in je eden izmed mojih najljubših kosov vseh časov! V to krilo sem se zaljubila prvo sekundo, ko sem ga videla, in po prvi probi ga ne moram dati dol iz sebe,” se spominja Sara. Modna obsedenka? JA! A daleč najbolj simpatična!

Blog Sare Zavernik lahko spremljate na: The Blonde Bliss

Foto: Enja Brelih

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri