TOP 5 modnih kosov Agnes Krown

12241115_10207041184739797_8073016472710807485_oGRAZIA je tokrat pokukala v garderobo poznane slovenske blogerke Agnes Krown, ki trenutno živi v Amsterdamu, kjer na tamkajšnjem modnem inštitutu (AMFI) študira modni brandning.

“Trenutno se polno posvečam študiju, kmalu pa se bom vrnila tudi k pisanju na Agnes Krown blogu, vendar tokrat nekoliko drugače. Tekom študija sem namreč spoznala, da želim sodelovati in nositi samo še trajnostno, etično, slow-fashion, reciklirano ali kakor koli drugače prijazno modo, ki se sklada z mojimi osebnimi vrednotami. Veseli me, da je tudi takih slovenskih oblikovalcev kar nekaj,” nam je še zaupala mlada Agnes, ki se ob šoli sicer ukvarja tudi z jogo, prav tako pa dela kot občasna vizažistka. V Amsterdamu najraje obiskuje muzeje, galerije in ostala bogastva, ki jih ponuja prestolnica Nizozemske.

Kaj več o njenem zanimivem vsakdanu lahko pogledate in preberete na njenem instagram profilu @agneskrown, zelo aktivna pa je tudi na faceboooku, kjer pogosto osvetljuje tudi različne družbene probleme.

Tako kot njeno življenje, je pisana tudi njena garderoba, TOP 5 najljubših kosov priljubljene blogerke pa si oglejte v galeriji spodaj:

To karirasto obleko sem kupila v second hand trgovini, saj v komercialnih trgovinah ne kupujem več. Je super udobna, poda pa se tudi na vse barve las.
Med moje najljubše kose definitivno spada vintage plašč iz umetnega krzna, ki mi ga je podaril prijatelj. Kot veganka pravega krzna ne nosim, veliko mi namreč pomeni izvor oblačila.
Sem otrok devetdesetih in mrežaste žabe bi kombinirala na karkoli, sploh pa na športne kratke hlače. Eklektično!
Siva cropped-out obleka slovenske oblikovalke Janje Videc mi je pri srcu, saj je narejena iz naravnih materialov, po principu odgovornosti do okolja. Obožujem nositi kreacije oblikovalcev, ki me inspirirajo tudi s svojo osebnostjo in vrednotami, ne le estetiko.
Moj daleč najljubši kos je metallic jakna oblikovalca Jana Brovča. Ne le v Ljubljani, tudi v Amsterdamu me ljudje ustavljajo in sprašujejo, kje sem jo kupila. Must have za vesoljce!

 

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri