Top 5 poletnih kosov manekenke Karin Škufca

IMG_20160816_154028

Znane slovenske lepotice obožujejo poletje! Morski oddihi, osvežilni koktajlčki, poletne zabave, sproščeno vzdušje jih preprosto osrečujejo in osvobajajo. Ena izmed njih je tudi Karin Škufca, ljubljenka slovenskih modnih brvi in fotografskih bliskavic, poletje obožuje, ker takrat njene pegice postanejo še izrazitejše, nasmeh še bolj pristen, garderoba pa tako zelo lahkotna. Za Grazio je izdala, katerih pet kosov je tistih, od katerih se v letošnjem poletju preprosto ne loči.

IMG_20160815_205625

Ker Karin obožuje črnino v vseh letnih časih, jo boste večinoma videli zgolj v tej (ne)barvi. Iz svoje omare je tako izbrala kar tri črne kose, od katerih je neločljiva. “Moje letošnje najljubše kopalke nosijo podpis znamke Seafolly. Ja, obožujem črno!” pravi in brez pomisleka v nabor črnine dodaja še čipkasto oblekico in lahkoten poletni top:

IMG_20160709_184642
“Oblekica je iz trgovine Omara. Obožujem odbit izgled čipke. V to oblekico sem se naravnost zaljubila in  jo oblečem za prav vse priložnosti.  Naj bo to poroka, jutranja kavica s prijatelji ali sprehod po obali. Fantastičen kos!”

IMG_20160720_201704

“Ta majčka je res poseben dizajnerski kos talentirane slovenske oblikovalke Ane Štucin. Je prava pika na i, ki se izvrstno poda na prav vsake hlače, krilo ali pa samo kopalke. Je modna, posebnega kroja in lahkotna. Obožujem jo!”

IMG_20160628_234946

Pri dodatkih Karin stavi na minimalizem in klasično eleganco. “Že nekaj časa sem ambasadorka za Slowatch Slovenija. Ena izmed prvih ur, ki sem jih prejela od njih, je prav tale lepotica, ura znamke Kate Spade. Obožujem jo. Spremlja me že celo poletje in se poda na prav stajling.”

IMG_20160627_133133

K vsakemu stajlingu pa se podajo tudi sočna očala Ray Ban. “Večna klasika,” z zaljubljenim nasmeškom dodaja lepa manekenka.

Foto: Karin Škufca osebni arhiv

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri