Trojni razgled z grajskega griča


Trojna kamera Leica je eden ključnih elementov novega telefona Huawei P20 Pro. Večer, ki je bil namenjen spoznavanju najnovejše linije P, je tako povezal trojno kamero s trojnimi užitki: kulinariko, glasbo in neverjetnimi fotografijami. Po premieri v Parizu sta Huawei P20 in P20 Pro svojo krstno predstavitev doživela tudi v Ljubljani. Predstavitev je v odličnem vzdušju potekala na Ljubljanskem gradu, kjer so se z novima modeloma iz serije P spoznali novinarji in številni znani obrazi.

Potem ko je zbrane najprej pozdravila povezovalka večera Ula Furlan, je na oder stopil George Zhangzhe, regionalni manager Huawei. Nova modela serije P je predstavil Matjaž Kermelj, direktor Huawei Slovenija. Zbrane je z odra nagovoril tudi Matej Podobnik, direktor odnosov z javnostmi za celotno regije osrednje in vzhodne Evrope ter nordijskih držav.
Prve izkušnje s Huawei P20 Pro pa so v tem dobrem tednu po globalni predstavitvi telefona nabirali tudi trije slovenski fotografi, ki so se na dogodku predstavili s fotografsko razstavo. Tibor Golob, priznani slovenski modni fotograf, Igor Rosina, urednik revije Digitalna kamera, in Nejc Hötzl, fotograf, si vsi delijo mnenje, da ta telefon ponuja več in da bo vsakega uporabnika resnično navdušil.

Tibor Golob, Igor Rosina, Nejc Hötzl ter povezovalka večera Ula Furlan.

 

Navdušujejo posnetki v slabih svetlobnih pogojih
Preostanek večera je potekal v sproščenem vzdušju, kjer so zbrani lahko tudi osebno preizkusili, kaj zmore nova trojna Leica kamera, ki je glavna novost telefona P20 Pro. Omogoča kar 3 × optično ter 5 × hibridno povečavo ter neverjetno kakovost slik zajetih v slabi svetlobi. Ni nenavadno torej, da P20 in P20 Pro zasedata prvo in drugo mesto lestvice DxOMark s 101 in 109 točkami. Poleg vseh novosti je morda najbolj opazen prav novi FullView zaslon, ki skoraj izniči robove ter ponuja resnično edinstveno izkušnjo zajemanja vsebin.
Za pozitiven utrip večera je poskrbela Lea Sirk s spremljevalno skupino in tako se je ob dobri glasbi pozno v noči zaključila predstavitev pametnih telefonov Huawei P20 in P20 Pro.

Lea Sirk


Oba modela bosta v naslednjih dneh že na voljo pri nas, njun mlajši brat, P20 Lite, pa je že na voljo pri vseh operaterjih in v prosti prodaji.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri