Udarne ustnice: črna je nova rdeča

vp

Giles (Foto: Getty)

Rdeče ustnice izražajo seksapil, samozavest in sofisticiranost, a na letošnjem tednu mode so močne ‘statement’ ustnice stopile na temnejšo stran. Pri modni hiši Giles so modeli samozavest izražali z mehko poudarjenimi ličnicami in močnimi, črnimi ustnicami, ki v sebi nosijo kanček gotike in glamurja. Pozabite, da je ‘grunge’ mrtev – še kako je živ in lepši kot kdaj prej!

Med prvimi, ki sta preizkusili nov trend, sta tudi sestri Jenner, le da ga je mlajša Kylie že popolnoma osvojila. Če bi rdečo šminko za nekaj časa rade pospravile in preizkusile nekaj temnejšega, ste na pravi strani. GRAZIA je namreč za vas pripravila nekaj nasvetov, kako nositi črno šminko:

1. Kot pri vsakem temnejšem odtenku je tudi pri uporabi črne šminke priporočljivo najprej z mehkim pilingom odstraniti odmrle delce kože, nato pa ustnice navlažiti z blagim oljem ter počakati, da se vpije.

2. Z uporabo korektorja boste dosegle, da skozi šminko ne bo prodirala vaša naravna barva. Če ste se seveda odločile 100-odsotno prestopiti na temnejšo stran.

3. Če želi doseči videz visoke, ‘haute’ mode, si vzemite za vzor Gilesove modele. Z vsem drugim torej ne pretiravajte – ne uporabite črtala za oči, rdečila ali senčila, le veliko maskare, s katero boste poudarili zgornje in spodnje trepalnice.

 

KYLIE

Kylie Jenner (Foto: instagram)

4. Uporabite tekoči puder, s katerim boste dosegli sijoč, mladosten in svež videz.

5. Ličnice poudarite z nekoliko temnejšim bronzerjem in tako preprečite, da bi vaš make up deloval preveč v stilu gotike. Temnejšim barvam je zmeraj treba dodati nekaj topline, to pa je najlažje doseči s poudarjanjem ličnic, s čimer lahko po želji tudi zožite obraz.

Potrebujete še več nasvetov? Spodaj si oglejte tutorial lepotne gurujke Michelle Phan, ki nošenje temne šminke več kot obvlada.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri