Ulični stil tedna

NATAŠA

Nataša Mernik

Zanimive ‘stylinge’ na ljubljanskih ulicah za vas išče modna blogerka Nataša Mernik, ki se je tokrat na lov za izstopajočimi ‘outfiti’ podala v center Ljubljane. GRAZIA ugotavlja, da se ljudje ob slabem vremenu radi odanejo v črno, prav tako pa niso preveč navdušeni nad poziranjem. Nataši je kljub temu uspelo poiskati nekaj modnih navdušencev, ki so ta siv dan popestrili z zanimivimi ‘outifi’.

Blog: Anakrejevska Instagram: anakrejevska

 

 


Najraje ima H&M, Stradivarius, Berskho in podobne trgovine. Obleče se primerno počutju in med seboj meša različne stile. V njenem outfitu pa so ji najbolj všeč njeni ‘midi’ prstančki, ki so prepričali tudi mene.

Eneja, 17 let

Veliko nakupuje v različnih butikih ter Zari in H&M-u. Pravi, da se ne zgleduje po nikomur, ampak ima sama svoj stil. Najraje ima svojo Speedy Louis Vuitton torbico.

ANA, 18 let

Najraje nakupuje v Emporiumu, Zari in H&M-u, njen najljubši oblikovalec pa je Saint Laurent, katerega modne kose obožuje. V svojih stylingih uporablja bolj temne barve, ki jih poživi z enim barvnim kosom in zanimivimi dodatki. Poleg njenega klobučka mi je bila najbolj všeč njena živa srajčka s čudovitim potiskom.

KAJA, 31 let

Mirys je turistka iz Turčije, ki svoj stil opisuje kot 'smart', 'casual' in 'chic'. K svojim Nike supergam rada obleče krznen plašček, obožuje pa tudi svojo Jimmy Choo torbico. Najraje ima trgovino Max&Co., v Sloveniji pa pogreša American Apparel.

MIRYS, 29 let

Največ nakupuje v Zari, Topshopu in Emporiumu, svoj stil pa opisuje kot športno-eleganten. Najraje ima svoj ‘faux fur’ plašček, mene pa so poleg njega pritegnili tudi njeni čevlji s platformo.

NINA, 17 let

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri