V družbi priznanega umetnika ličenja

V minulem tednu je Slovenijo obiskal vrhunski Guerlainov umetnik ličenja José-Luis Yuvé, ki je z ženskami vseh starosti delil največje lepotne skrivnosti. Gospod Yuvé je prišel na povabilo podjetja Promands in v štirih dneh obiskal vodilne drogerije Muller ter Beautique, kjer je spretno vihtel čopič in drugo orodje ter obiskovalkam pokazal, kako se ustvari lepota na vsakem obrazu.

LEPOTA_2

Priznanega umetnika je odkril kreativni direktor Guerlaina, Olivier Echaudemaison in ga leta 2003 povabil v svojo umetniško skupino mojstrov ličenja. Za José-Luisa je Guerlain alkimist, ki v ženski odkriva njeno naravno lepoto s poudarkom na notranji lepoti brez popačenja. José-Luis je ljubezen do umetnosti, kiparstva in dizajna odkril že v mladosti, kasneje ga strastno navduši tudi  ljubezen do barv, mode in umetnosti ličenja.  Začel je kot VIP svetovalec v Latinski Ameriki, danes pa deluje na področju Evrope, Azije in Afrike. Navdušil je tudi GRAZIO, ki se je skupaj s povabljenimi predstavnicami lepotnih uredništev slovenskih medijev udeležila posebne predstavitve v prostorih Maxi kluba v Ljubljani. Po njej se je dogajanje selilo v pritličje blagovnice Maxi, kjer nam je Guerlainov zvezdniški vizažist pomagal, da smo se naučile skrivnosti ličenja kot profesionalke, seveda s pomočjo vrhunskih izdelkov Guerlain, med katerimi niso smeli manjkati najnovejša maskara za trepalnice Guerlain Cils D’Enfer Maxi Lash So Volume in kolekcija izdelkov Météorites, ki poskrbijo za senčenje ali osvetljevanje – za izklesan, skulpturiran obraz ter ličnice. Mimogrede: dress code za dogodek je bil barva pistacije, ker je taka tudi barva najnovejšega parfuma Guerlain La Petite Robe Noire eau fraîche… in GRAZIA ga je upoštevala.

Dragica Sušnik

LEPOTA_1

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri