Arnold Schwarzenegger spet Terminator

Australian F1 Grand Prix

Foto: Getty

Po svetovnem spletu je zaokrožil najnovejši napovednik petega dela kultne franšize Terminator, ki je požel bučen odziv oboževalcev. Slednji je namreč v nasprotju s prvim precej bolj akcijsko obarvan, obenem pa ne skopari z razkrivanjem namigov o toku same zgodbe. Kot kaže, nas bo julija v kinodvoranah pričakala zares vrhunska kombinacija akcijskih prizorov, dramatičnih posebnih učinkov in Arnoldovega prepoznavnega humorja. Za piko na i pa bo poskrbela še Daenerys Targaryen, ki se bo tokrat morala boriti brez pomoči svojih zmajev.

Že ob ogledu prvega napovednika filma TERMINATOR: GENISYS smo lahko razbrali, da bo prihajajoči peti del s postavitvijo povsem novih pravil potovanja skozi čas za vedno spremenil tok zgodovine. Po pričakovanjih se bomo znova znašli sredi vojne med človeštvom in stroji, ki pa se bo še bolj zaostrila, saj se bo bitka odvijala tako v preteklosti kot v sedanjosti. Končno se na prizorišče vrača tudi legendarni Arnold Schwarzenegger, ki so ga zvesti oboževalci močno pogrešali v četrtem delu, kjer so ga upodobili s pomočjo računalniške tehnologije.

Kot je obljubil, se je ponovno vrnil, sicer v postarani različici, saj je zgornja plast Terminatorja človeška in posledično podvržena staranju. Tokrat mu bo v vlogi Sarah Connor družbo delala Emilia Clarke, znana kot Daenerys Targaryen oziroma Mati zmajev iz priljubljene serije Igra prestolov.

Kako se bo znašla v svetu, ki mu vladajo ubijalski stroji prihodnosti, se bomo lahko prepričali 2. julija, ko film začenja pohod po naših kinematografih.

Napovednik za nov film si oglejte spodaj.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri